vrijdag 4 november 2011

TS: MS Windows SharePoint Srvcs 3.0 Application Development

De slimme keuze voor u om Microsoft 70-541 (VB)-certificering te krijgen.
Zoals we allemaal weten, is 70 tot 541 (VB) examen vraag hun meest gebruikte IT-certificering gebied. 70-541 (VB) examen vraag , Ook bekend als TS: MS Windows SharePoint Srvcs 3.0 bekend Application Development, is een Microsoft-certificering.
focus op IT-certificeringen, het biedt je de dumps naar Microsoft 70-541 (VB) examen geslaagd met de IT-expert, dan kunt u TS: MS Windows SharePoint Srvcs 3.0 Application Development certificering bij te wonen zonder tijd te verspillen dure training of te veel tijd, maken het eenvoudiger, 70-541 (VB) tot certificering te krijgen als je wilde. "TS: MS Windows SharePoint Srvcs 3.0 Application Development"
We zijn toegewijd aan het proces van verkoper en derden goedkeuringen. Wij geloven dat IT-professionals en executives zowel het vertrouwen van de kwaliteit van de dekking op de proef te krijgen verdienen.
Als u te produceren voor de examens het gebruik van onze materialen, is het gemakkelijk in de eerste poging gelingen.My ondeugende jongens met hun 70 tot 541 (VB) examen
biedt gratis demo van elk product. U kunt de interface gewijzigd, vraag de kwaliteit en bruikbaarheid van onze praktijk examens voordat u besluit om het te kopen.
TS: MS Windows SharePoint Srvcs 3.0 Application Development Met het oog op de huidige competitieve arbeidsmarkt succesvol te zijn, ongeacht op zoek naar nieuwe mogelijkheden of promotie in uw huidige functie, hebt u een IT-certificering! is de slimme keuze voor jou!
U een Microsoft Windows SharePoint Services-oplossing. U moet de oplossing te implementeren
bestanden. Wat zijn twee mogelijke manieren om dit doel te bereiken? (Elk goed antwoord geeft een compleet
oplossing. Kies twee.)
A. Voer het hulpprogramma Stsadm.exe met de deploysolution operatie.
B. Bel de SPSolution.Deploy methode van binnen aangepaste code.
C. Installeer de oplossing geheel in de Global Assembly Cache (GAC).
D. Kopieer de oplossing assemblage naar de bin-map van de Windows SharePoint Services-server.
Correct: AB

Geen opmerkingen:

Een reactie posten